vrijdag 20 november 2009

Noot van de redactie (2)

Met dit bericht komt na tien dagen en precies honderd berichten een einde aan Stemmingmakerij. Dat wil zeggen: Stemmingmakerij blijft gewoon in de lucht (als we dat zo mogen zeggen), maar wordt vanaf nu niet meer ververst. Reageren blijft wel gewoon mogelijk.
Stemmingmakerij was voor de redactie soms ook een kapotmakerij. Zonder de vele hartverwarmende reacties van lezers zou ze het waarschijnlijk niet hebben overleefd. Een woord van dank is verder op z’n plaats voor Johan Cruijff, Joep Grimmels, Harry van de Gun (bijgenaamd Langen Hay), Jan Hazenkamp, Lei Hoefnagels, Adelheid Kannegieter, Toos Simons, Grad Steinhagen, Piet van de Torre, Piet Veenpluis (alias Dikke Deur), Huub van ’t Veer, Joep en Door Op de Vlis en Sraar de Zumpel. Laten we vooral ook Ria en de opper-twitteraars Roy Bouten, Thijs Coppus en Leon Litjens niet vergeten. In deze opsomming mist u Thei de Zekdumpel, de gedreven directeur van onderzoeksbureau Zwanenheike Unlimited. Van hem ontbrak helaas ook vanmiddag nog elk spoor. De verkiezingsuitslag was voor Stemmingmakerij niet echt bemoedigend. Maar om Johan (Stemmingmakerij mocht hem tutoyeren) te citeren: elk nadeel heeft z’n voordeel en dat betekent in dit geval dat Horst sweet Horst waarschijnlijk weer meer dan stof genoeg tot schrijven krijgt.

2 opmerkingen:

  1. Historisch moment: de drie opper-twitteraars zijn het met elkaar eens! Zie http://twitter.com/LeonLitjens/statuses/5896902966 en http://twitter.com/roybouten/statuses/5897093730 en http://twitter.com/coppus/statuses/5897678272

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wim,
    Ook op deze plek. Bedankt voor stemmingmakerij. Kan niet wachten tot over vier jaar. (en dat heeft meerdere redenen :) )
    Roy

    BeantwoordenVerwijderen